Ves al contingut.
Seccions

Àrees d’Activitat


Laporta & Arbós, per la seva estructura i organització, compta amb els recursos adients per a actuar en un ampli ventall de temes jurídics, econòmics i financers. L’experiència, tant acadèmica com professional dels integrants del Bufet, permet a Laporta & Arbós proveir no només assessorament legal, econòmic i financer als seus clients, sinó també brindar solucions a la problemàtica empresarial actual.

En concret, l’assessorament integral a empreses nacionals i estrangeres i la seva representació en procediments judicials i arbitrals, ocupen un lloc rellevant. 

El bufet manté estrets lligams amb prestigiosos bufets jurídics a les ciutats de Madrid, València, Donosti, Palma de Mallorca, Sevilla, Paris, Perpinyà, Londres, Jersey, Lisboa, Milà, Torí, Nova York, Los Angeles, Mèxic D.F., Buenos Aires, Santiago de Chile, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Pequín, Shangai i Tokio, amb els quals treballa conjuntament en assumptes concrets.

La major part dels professionals que integren el bufet són bilingües i alguns d’ells gaudeixen d'estudis i experiències de treball a l’exterior, la qual cosa els permet una eficient comunicació amb els clients estrangers i la correcta interpretació dels seus requeriments.

Laporta & Arbós