Ves al contingut.
Seccions

Filosofia


Una de les característiques distintives del bufet és la pràctica del Dret emmarcada en principis d’especialització i eficàcia, harmonitzats amb una atenció personalitzada i integral dels seus clients. Aquesta qualitat, sumada a la capacitat acadèmica dels seus professionals, ha donat com a resultat el creixement i la permanència dels seus clients a través del temps.

Laporta & Arbós considera que un alt nivell d’assessorament està sempre relacionat amb un equip organitzat de professionals.

La filosofia del bufet deriva de la seva pròpia estructura, basada en tres conceptes bàsics: Especialització, Cooperació i Servei integral i eficaç al client.

Laporta & Arbós està integrat per advocats que exerceixen l’advocacia com a professió liberal, sense perdre els seus caràcters originaris per practicar-la fent servir mètodes d’organització que provenen del camp empresarial. La cooperació amb professionals economistes ha suposat l’ampliació de l’àmbit d’actuació del bufet orientada a l’adaptació de l’assessorament brindat a les necessitats de la societat. Els integrants del bufet consideren que la seva professió és l’àmbit adient per a complir amb la seva vocació i sostenen fermament que la unió dels seus esforços millora la qualitat de la seva feina.

L’èxit del bufet depèn de la qualitat dels seus professionals. Per això Laporta & Arbós posa la major atenció en la selecció dels seus integrants no només respecte de les seves qualitats professionals sinó també humanes. A més, fomenta el perfeccionament dels seus membres mitjançant l’actuació acadèmica i l’educació contínua, tant en l’àmbit nacional com internacional.


Laporta & Arbós